Het belang van volledige integratie Business Process Management en Databeheer

Tentive / Het belang van volledige integratie Business Process Management en Databeheer

Integratie procesmanagement en databeheer

Als bedrijf wil je graag één vertrouwde bedrijfsvisie op je databeheer. Om dit te bereiken, ontwikkelen en implementeren datamanagement professionals MDM strategieën. Aan de andere kant houden procesmanagement professionals zich bezig met het stroomlijnen van processen en organisatorische afhankelijkheden, zoals activiteiten / rollen / verantwoordelijkheden definiëren. Deze processen zijn ingericht onafhankelijk van data die processen voeden. En daar schuilt nu juist een gevaar.

Procesmanagement- en Datamanagement professionals werken in praktijk regelmatig langs elkaar heen met als gevolg ongewenste uitkomsten van processen, vertraging, hogere kosten, etc., terwijl het juist van groot belang is dat ze samenwerken! Niet alleen om de organisatie minder complex te maken, maar vooral ook om ‘één versie van de waarheid’ te kunnen creëren. Enkel en alleen dan kunnen bedrijfsprocessen, databeheer en digitale transformatie initiatieven met succes geïmplementeerd worden.

In dit Whitepaper van Karel Siemerink, Senior Data Management / Governance Consultant, gebaseerd op 35+ ervaring in de maakindustrie, supply chain & ERP in key functies, deelt hij oorzaken, veelvoorkomende situaties én zijn meest waardevolle tips  voor een volledig geïntegreerd procesmanagement en databeheer.

Interesse? Vul je gegevens in, dan mailen wij jou direct de download link.

Bij Tentive hebben wij uitgebreide kennis en ervaring om jouw organisatie te helpen. Onze experts kunnen bestaande processen documenteren, analyseren, aanbevelingen doen voor verder optimalisatie. Natuurlijk in combinatie met de noodzakelijke integratie van databeheer.