Enterprise Resource Planning

Veel bedrijven kiezen voor SAP als standaardoplossing voor het stroomlijnen van hun processen. Door jarenlange aanwezigheid van Tentive in deze markt hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd van ervaren en kundige Professionals. De consultants die door Tentive ingezet worden beschikken niet alleen over systeemkennis maar combineren dit ‘Best Practices’ ervaringen, altijd de beoogde doelstelling van haar opdrachtgever in het vizier.

Wij kunnen u als organisatie ondersteuning bieden door de inzet van een specifieke individuele professional tot het leveren van een geheel project team.

Situaties waarin u onder andere een beroep op ons kunt doen:

* Als organisatie bent u zich aan het oriƫnteren voor een (nieuw) ERP systeem en u zoekt een ervaren consultant die u kan ondersteunen bij uw keuze en/of het succesvol implementeren van uw nieuwe veelal kostbare systeem?

* U zit momenteel midden in een implementatie en bent op zoek naar een onafhankelijke partij die u een onafhankelijk en objectief advies geeft over de stand van zaken van uw kostbare project?

* Of u wilt meer rendement uit uw systeem kunnen halen?

Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op
  • Johan Stolk
  • Director Tentive
  • +31 (0) 76 - 565 80 80
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.