Deelname Big Data Expo 2019 groot succes

Tentive / Deelname Big Data Expo 2019 groot succes

Op 18 & 19 september vond de Big Data 2019 plaats, met 80 stands, 120 sprekers en ruim 5000 bezoekers, inmiddels hét platform voor data professionals en data decisionmakers. Ook het Tentive Data Management Team was aanwezig in de gezamenlijkheid met partner Information Builders , een wereldwijd opererende speler op het gebied van Business Intelligence, Data Integration en Data Quality-oplossingen.

Een drukbezochte stand met interessante gesprekken, ontmoetingen en demo’s. Naast de interesse voor de vers meegebrachte Brabantse worstenbroodjes werd ook de nieuwe Data Quality As A Service (DQaAS) goed ontvangen. DQaAS, een nieuwe service die erop gericht is op het vertrekken van inzicht in het verbeteren van de kwaliteit van master data. Tijdens de beurs werden er onder de bezoekers van de stand 2 Gratis Data Quality Assessments verloot waarvan de winnaars binnenkort bekend gemaakt gaan worden. Benieuwd naar deze nieuwe service klik hier voor meer informatie over DQaAS.

Geen gelegenheid gehad om aar de beurs te komen? Ben je op zoek naar oplossingen op het gebied van Data Management? Worstel je met Data Quality issues ? Geen probleem, neem contact met ons op en we praten je graag in een persoonlijk gesprek helemaal bij.

“Big Data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook voor de toekomst. Het is de basis waardoor de juiste strategische beslissingen kunnen worden genomen” Big Data Expo