Data Quality As A Service (DQAAS)

Tentive / Data Quality As A Service (DQAAS)

Data Quality as a Service (DQaaS)

Data Quality is enorm belangrijk. Zo zorgt betrouwbare, snel opvraagbare informatie ervoor dat je efficiënte besluiten kunt nemen.  Daarom
bieden wij, in samenwerking met onze partner  Information Builders, Data Quality as a Service. Zo ben je verzekerd van betrouwbare data.

Voordelen van Data Quality as a Service

Uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van de bedrijven data ziet als belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie.
Tegelijkertijd geven ze aan dat dertig procent van hun data onnauwkeurig is. Dat terwijl Data Quality cruciaal is voor het succes
van je organisatie. Tentive helpt je dan ook graag om deze te verbeteren. Dit zijn de voordelen van Data Quality as a Service:

  • Vliegende start. Binnen een paar weken kan DQaaS operationeel zijn. Dat komt door het grote aantal DQ-regels dat we vooraf hebben vastgesteld. Die regels zijn toe te passen op de meeste industrieën.
  • Lage, voorspelbare kosten. Als je je problemen met Data Quality aanpakt, bespaart dat veel geld. Daarnaast betaal je bij Tentive een fractie van de kosten van traditionele services. Daardoor heb je lagere operationele kosten.
  • Gebruiksvriendelijk. De documentatie krijg je van ons in formaten die je makkelijk gebruikt. Als je vragen hebt, dan heb je altijd contact met één vaste specialist.

Grote databases

Je hebt het meest aan DQaaS als je met grote databases werkt. Meer specifiek is de dienst in deze gevallen geschikt voor jouw organisatie:

● Je maakt gebruik van databases met grote hoeveelheden adressen en artikelen.
● Je wilt je bezighouden met een datawarehouse implementatie.
● Je bent van plan om een systeemintegratie of datamigratie te doen.
● Je zit in een acquisitie- of fusietraject.
● Je hebt te maken met uitdagingen op het gebied van Compliance, risico’s en fraude.

Zo werkt Data Quality as a Service

Met Data Quality as a Service geven we je bedrijf inzicht in de kwaliteit van de masterdata en verbeteren deze. Samen met jou bepalen we eerst op welk
gebied de pijn van slechte datakwaliteit het sterkst is. Daarna analyseren we de data met behulp van speciale tools (Data Quality tooling). Vervolgens krijg
je verbeterde data terug. Maar dat is niet het enige. Je ontvangt namelijk ook een gedetailleerd analyserapport en een lijst met afwijkingen. Zo weet je precies
waar de knelpunten zaten en eindig je met data waar je op kunt vertrouwen.

Wil je data verbeteren? Tentive helpt

Wil je ook betrouwbare en verbeterde data voor een lage, maandelijkse prijs? De professionals van Tentive en Information Builders helpen je graag. Information Builders is wereldleider op het gebied van Business Intelligence en Data Quality-oplossingen. In combinatie met de expertise van Tentive ben je verzekerd van de beste resultaten. Wil je meer informatie? Ons Data Management-team staat voor je klaar. Bel ons via 076 – 565 8080 of vul hieronder het contactformulier in.

Contact opnemen met Tentive

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.