Data Management Consultant bij Tentive | Nederland | Medior

Tentive / Vacatures - nl / Data Management Consultant bij Tentive | Nederland | Medior

Introductie

Wegens de toenemende vraag van onze klanten breiden we uit en zijn we op zoek naar Data Management Consultants. Heb je een Bedrijfskundige en/of Informatica achtergrond en ligt jouw ervaring en interesse in Data Management? Dan komen wij graag in contact.

Functie

Je helpt zelfstandig of in teamverband onze klanten te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van hun gegevens en/of het implementeren van Master Data Management en Data Governance. Het gaat hierbij om diverse informatie zoals bijvoorbeeld klantinformatie, productinformatie. We zetten bij onze klanten ook verschillende middelen in voor data analyse, data kwaliteit en data integratie.

Functie-eisen

Je bent een teamspeler en vormt een schakel tussen de business en het IT-departement bij de klant, waardoor je in staat bent de taal van beiden te spreken. Analyses zet je om in concrete aanbevelingen om de kwaliteit van de data van de opdrachtgever beter te laten aansluiten bij de vraag van de business. Om snel een vertrouwensrelatie te kunnen opbouwen met je klant ben je assertief en communicatief. Je bent analytische sterk, flexibel en jouw inlevingsvermogen helpt je bij het succesvol uitvoeren van je rol.

Je hebt een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur in de richting bedrijfskunde, informatica of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in Master Data Management of Data Quality en bent gepassioneerd door data. Je kent je weg in business/functionele analyse en beschikt over een degelijke inhoudelijke kennis van bedrijfsprocessen. Je hebt affiniteit met IT. Je hebt een positieve instelling, bent een ondernemer in denken en doen en een netwerker pur sang. Samenwerking en resultaatgerichtheid zijn goed door jou ontwikkelde competenties. Daarnaast beschik je over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod

Wij zijn een groeiende organisatie met korte en directe lijnen. Werken bij Tentive betekent samenwerken zowel bij klanten als met collega’s en relaties. Mogelijkheden om te groeien zijn er volop, mede gezien de reeds aanwezige kennis en ervaring van het huidige team. Daarnaast bieden wij:

• Een marktconform salaris
• Een auto of mobiliteitsvergoeding
• 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen
• Laptop & mobiele telefoon
• Persoonlijke en professionele ontwikkeling door opleiding, training, kennisdeling en kennissessies met en bij onze Partners
• Een enthousiaste organisatie met collega’s die hard aan de weg timmeren, waar samenwerking hoog in het vaandel staat.

Inlichtingen

Interesse? Stuur dan snel je CV door! Meer informatie, bel ons 076 565 8080 of mail naar info@tentive.nl.