Data Management Consultant bij Tentive | Nederland | Junior

Tentive / Vacatures - nl / Data Management Consultant bij Tentive | Nederland | Junior

Introductie

Wegens de toenemende vraag van onze klanten breiden we uit en zijn we op zoek naar Data Management Consultants. Heb je een Bedrijfskundige en/of Informatica of vergelijkbare achtergrond en ligt jouw interesse in Data Management? Dan komen wij graag in contact.

Functie

Je helpt samen met je Tentive collega (‘s) bij onze klanten te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van hun gegevens en/of het implementeren van Master Data Management en Data Governance. Het gaat hierbij om diverse informatie zoals bijvoorbeeld klantinformatie, productinformatie. We zetten bij onze klanten ook verschillende middelen in voor data analyse, data kwaliteit en data integratie.

Functie-eisen

Je bent een teamspeler en vormt een schakel tussen de business en het IT-departement bij de klant, waardoor je in staat bent de taal van beiden te spreken. Analyses zet je om in concrete aanbevelingen om de kwaliteit van de data van de opdrachtgever beter te laten aansluiten bij de vraag van de business. Om snel een vertrouwensrelatie te kunnen opbouwen met je klant ben je assertief en communicatief. Je bent analytische sterk, flexibel en jouw inlevingsvermogen helpt je bij het succesvol uitvoeren van je rol.

Je hebt een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur in de richting bedrijfskunde, informatica of vergelijkbaar. Je bent gepassioneerd door data en wil je verder ontwikkelen in de wereld van data management, data kwaliteit en bedrijfsprocessen. Je hebt affiniteit met IT, beschikt over een positieve instelling en bent een ondernemer in denken en doen. Samenwerking en resultaatgerichtheid zijn competenties die bij jou passen. Daarnaast schakel je in je communicatie eenvoudig tussen de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Wij zijn een groeiende organisatie met korte en directe lijnen. Werken bij Tentive betekent samenwerken zowel bij klanten als met collega’s en relaties in business. Mogelijkheden om te groeien zijn er volop, mede gezien de reeds aanwezige kennis en ervaring bij het huidige team. Daarnaast bieden wij:

• Een marktconform salaris
• Een auto of mobiliteitsvergoeding
• 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen
• Laptop & mobiele telefoon
• Persoonlijke en professionele ontwikkeling door opleiding, training, kennisdeling en kennissessies met en bij onze Partners
• Een enthousiaste organisatie met collega’s die hard aan de weg timmeren, waar samenwerking hoog in het vaandel staat.

Inlichtingen

Interesse? Stuur dan snel je CV door! Meer informatie, bel ons 076 565 8080 of mail naar info@tentive.nl.