Junior Data Management Consultant bij Tentive | Nederland | Fulltime

Tentive / Geen categorie / Junior Data Management Consultant bij Tentive | Nederland | Fulltime

Introductie

Wegens het groeiende succes van Tentive en de toenemende vraag van onze klanten breiden we uit en zijn we op zoek naar Data Management Consultants. Ligt jouw interesse in Data Management en heb je al enige jaren ervaring op in dit gebied? Dan komen wij graag in contact met jou om samen met ons de organisatie verder uit te bouwen en het Data Team te versterken. Binnen Data Management richten we ons bij Tentive vooral op Data Quality, Data Governance, Data Integratie en Master Data Management.

Functie

Samen met het Tentive Data Team help je onze klanten te werken aan het verbeteren van hun kwaliteit van hun gegevens en/of het implementeren van Master Data Management en Data Governance. Het gaat hierbij om diverse informatie zoals bijvoorbeeld klantinformatie , productinformatie. We zetten bij onze klanten ook verschillende middelen in voor data analyse en data kwaliteit. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Information Builders, wereldwijd opererende speler op het gebied van Business Intelligence, Data Integration en Data Quality-oplossingen.

Je bent een teamspeler en vormt een schakel tussen de business en het IT-departement bij de klant, waardoor je in staat bent de taal van beiden te spreken. Analyses zet je om in concrete aanbevelingen om de kwaliteit van de data van de opdrachtgever beter te laten aansluiten bij de vraag van de business. Om snel een vertrouwensrelatie te kunnen opbouwen met je klant ben je assertief en communicatief. Je bent analytische sterk, flexibel en jouw inlevingsvermogen helpt je bij het succesvol uitvoeren van je rol.

Functie-eisen

Je hebt een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur in de richting bedrijfskunde, informatica of vergelijkbaar. Je bent gepassioneerd door data en wil je verder ontwikkelen in de wereld van data management en data kwaliteit. Je hebt affiniteit met IT. Je hebt een positieve en ondernemende instelling. Daarnaast beschik je over een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod

• Een marktconform salaris
• Een auto of mobiliteitsvergoeding
• 25 vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen
• Laptop & mobiele telefoon
• Persoonlijke en professionele ontwikkeling door opleiding, training, kennisdeling en kennissessies met en bij onze Partners
• Een enthousiaste organisatie met collega’s die hard aan de weg timmeren, waar samenwerking hoog in het vaandel staat

Inlichtingen

Interesse? Stuur dan snel je CV door! Meer informatie, bel ons 076 565 8080 of mail naar info@tentive.nl.

[cx_apply_button]