Enterprise Resource Planning

Tentive / Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning (ERP)

Een programma voor je productie, een systeem voor in- en verkoop, software voor de logistiek en een administratieprogramma. Elke bedrijfsafdeling werkt met andere systemen en programma’s, waardoor je niet alles optimaal op elkaar kunt afstemmen. Met Enterprise Resource Planning, oftewel ERP, is dat verleden tijd. Veel bedrijven kiezen voor een ERP oplossing. Maar de weg naar zo’n alles-in-één-systeem is ingewikkeld. Daarom helpt een ERP-consultant van Tentive jouw bedrijf hier graag bij.

De voordelen van Enterprise Resource Planning

Het grootste voordeel van ERP is dat je de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd de kosten verlaagt, omdat je je bedrijfsprocessen een stuk effectiever inricht. Je hebt namelijk geen aparte informatiesystemen meer met overlappende gegevens en inconsistente data. Dat levert je een flinke tijd- en kostenbesparing op. Zo kun je maximaal voldoen aan de wensen van klanten. Daarnaast zorgt Enterprise Resource Planning voor meer inzicht in jouw organisatie. Met behulp van de rapporten weet je exact waar de knelpunten zitten en waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Dat stelt je in staat om strategische beslissingen te nemen.

De services van Tentive

Een ERP-systeem doorvoeren in je organisatie is niet makkelijk. Het vereist heel wat voorbereiding. Een ERP-consultant van Tentive staat je daarom graag bij, bijvoorbeeld in een van deze situaties:

● Enterprise Resource Planning is vaak kostbaar. Je bent je dan ook uitgebreid aan het oriënteren op een (nieuw) systeem. Je zoekt een ervaren ERP-consultant die jouw bedrijf ondersteunt bij de keuze. Als je die keuze eenmaal hebt gemaakt, wil je dat deze consultant het nieuwe systeem succesvol implementeert.
● Je zit op dit moment midden in een implementatie. Je wilt graag weten hoe het ervoor staat. Daarom ben je op zoek naar een onafhankelijke partij die jouw organisatie objectief advies geeft over de stand van zaken.
● Je hebt al ERP, maar weet niet goed hoe je het systeem het beste in kunt zetten. Je wilt er graag meer rendement uit halen. Daar heb je onafhankelijk advies voor nodig.

Schakel een ERP-consultant van Tentive in

Heeft jouw organisatie hulp nodig bij Enterprise Resource Planning, bijvoorbeeld op de bovenstaande gebieden? Schakel dan de experts van Tentive in. Door onze jarenlange ervaring met SAP, Oracle en Microsoft hebben we een uitstekend netwerk van professionals. Bij ons krijg je je eigen ERP-consultant die je bijstaat tijdens het hele proces. Bij grote projecten zorgen we dat een team van specialisten voor je klaarstaat. We combineren systeemkennis met onze ervaringen, oftewel best practices. Zo ben je verzekerd van het beste eindresultaat. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.