Master Data Management

Tentive Master Data Management Professionals houden zich bezig met bedrijfstransformatie trajecten binnen organisaties in uiteenlopende branches.

Herkent u onderstaande situatie?
Uw organisatie bestaat uit meerdere divisies. De boekhoudsystemen die per divisie worden gebruikt kunnen verschillen. Hierdoor dient er een vertaalslag te worden gemaakt van de lokale boekhoudsystemen naar het centrale reporting systeem waarin consolidatie plaatsvindt. Ondanks dat u een centraal Finance & IT beleid voert wordt op divisie niveau de boekhouding niet eenduidig vastgelegd. Gevolg, op centraal niveau heeft u niet de beschikking over de juiste stuurinformatie. Master Data Management/Governance kan hier de oplossing bieden

Concreet vertaald wij kunnen u ondersteunen bij het bepalen van uw Master Data Management strategie en het inzichtelijk maken van de huidige Master Data Management situatie ten opzichte van de gewenste Master Data Management situatie en het hiervoor ontwikkelen van een improvement plan.

Wij ontwikkelen klant specifieke oplossingen, gevolgd door de implementatie en de begeleiding daarvan. Onze consultants hebben, succesvol, diverse projecten gerealiseerd o.a. bij Getronics/KPN, DE Masterblenders 1753 en FrieslandCampina.

Benieuwd naar wat onze MDM Consultants voor uw organisatie kunnen betekenen ?

Neem contact op
  • Jeroen Aalten
  • MDM Consultant
  • 076 - 565 80 80
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.