TRAINEES

Net studie afgerond? Altijd al benieuwd geweest naar de wereld van Enterprise Performance Management (EPM) of Business Intelligence? Wil je onderdeel maken van een team dat oplossingen met de Oracle EPM Business suite software realiseert bij toonaangevende organisaties. Herken je jezelf hierin? Lees dan verder. Wegens het groeiende succes van Tentive en de toenemende vraag van onze bestaande en nieuwe klanten, breiden we uit in de Benelux. Heb jij een bedrijfseconomische achtergrond? Ben je ambitieus, assertief en kun je goed out-of-the-box denken? En wil jij groeien binnen een no-nonsense en ambitieus team dat altijd voor de 100% oplossing gaat? Dan hebben wij jou nodig!

Locatie

De Benelux, maar voornamelijk Nederland met hoofdkantoor in het gezellige Breda.

Rol

Ons EPM team bestaat uit 25 zeer ervaren consultants die een groot aantal gerenommeerde klanten dagdagelijks op dit domein ondersteunt en die samen meer dan 375 jaar aan werkervaring hebben. Zo kun jij rekenen op een ervaren professional die jou begeleid en jou verder laat groeien en ontwikkelen. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen

Wie we zoeken?
We willen graag groeien en daarom zoeken we slimme, ambitieuze, analytische pas afgestudeerden die op zoek zijn naar een uitdagende 1e baan. Heb je al ervaring opgedaan de afgelopen 2 jaar dan nodigen wij ook jou uit om te solliciteren.

Organisatie

"The quality of experience counts", kwaliteit door ervaring dat is waar we voor staan bij Tentive. Op innovatieve projecten en bij toonaangevende organisatie realiseren wij oplossingen op EPM en BI gebied. Denk hierbij aan planning, forecasting of consolidatie processen, of het inrichten van robuuste, maar dynamisch dashboards.

Functie eisen

- een WO vooropleiding bij voorkeur bedrijfseconomisch
- Goede IT technische kennis en vaardigheden
- Beheersing van de Engelse taal

Inzet

Heb je interesse  komen wij graag met jou in gesprek. Stuur ons je cv en motivatie.

Contactpersoon

  • Arjan van Eijck
  • Performance Management & Business Analytics Consultant
  • + 31 (0)76 - 565 80 80
Tell a friend

Reageren

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

C.V. uploaden

Please leave this field empty.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.