Enterprise Performance Management Consultants

Wegens het groeiende succes van Tentive en de toenemende vraag van onze bestaande en nieuwe klanten, breiden we uit in de Benelux. Heb jij een bedrijfseconomische achtergrond? Ben je ambitieus, assertief en kun je goed out-of-the-box denken? En wil je werken in binnen een no-nonsense en ambitieus team dat altijd voor de 100% oplossing gaat? Dan hebben wij jou nodig om onze verdere groei te kunnen realiseren en lees hieronder dan vooral snel verder!

Locatie

De Benelux, maar voornamelijk Nederland met hoofdkantoor in het gezellige Breda.

Rol

Dankzij onze zeer tevreden klanten hebben we te maken met een steeds verder groeiende vraag naar onze diensten. We zijn daarom op zoek naar mensen waarvan het hart sneller gaat kloppen bij onderwerpen zoals financiƫle consolidatie, (management) reporting, planning & budgeting, profitability & cost management en master data management. Acteer jij graag op het snijvlak van Finance en IT? Neem dan contact met ons op en stuur je recente CV toe. Wij zoeken zowel reeds ervaren professionals als starters die een opleiding Bedrijfseconomie of een vergelijkbare studie succesvol hebben afgerond.

Organisatie

Tentive is een snelgroeiende en dynamische organisatie. Wij adviseren middelgrote en grote ondernemingen (nationaal en internationaal) op het gebied van Enterprise Performance Management en ondersteunen hen bij de implementatie van oplossingen op basis van Oracle technologie. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten heldere inzichten en betere cijfers hebben, sneller rapporteren en meer tijd over houden voor het kunnen analyseren en nemen van beslissingen voor de toekomst.

Functie eisen

Dankzij onze zeer tevreden klanten hebben we te maken met een steeds verder groeiende vraag naar onze diensten. We zijn daarom op zoek naar mensen waarvan het hart sneller gaat kloppen bij onderwerpen zoals financiƫle consolidatie, (management) reporting, planning & budgeting, profitability & cost management en master data management. Acteer jij graag op het snijvlak van Finance en IT? Neem dan contact met ons op en stuur je recente CV toe. Wij zoeken zowel reeds ervaren professionals als starters die een opleiding Bedrijfseconomie of een vergelijkbare studie succesvol hebben afgerond

-Bedrijfseconomische achtergrond
-Analytisch sterk
-Doorzetter
-Grote mate van zelforganisatie
-Ervaring met (management) rapportage systemen
-Goede beheersing Engelse taal
-Uitstekende communicatieve vaardigheden

Inzet

Je krijgt van ons een gewoon goed aanbod met daarbij een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactpersoon

  • Arjan van Eijck
  • Performance Management & Business Analytics Consultant
  • + 31 (0)76 - 565 80 80
Tell a friend

Reageren

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

C.V. uploaden

Please leave this field empty.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.