McGregor Fashion Group

MC GREGOR FASHION GROUP
McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Meer dan 1200 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van de merken McGregor en Gaastra, verkrijgbaar in 3000 multi-brand stores, 265 shop-in-shops en meer dan 120 eigen winkels binnen de formules McGregor, Gaastra en ADAM menswear.

Uitdagingen
De informatie die de MFG nodig had voor rapportage was verspreid over verschillende systemen. De MFG wilde de financiële en management rapportage in één enkel systeem integreren en hun closing processtromen tegelijkertijd optimaliseren en  stroomlijnen. De MFG koos voor Oracle Hyperion Financial Management (HFM) daar deze oplossing het beste paste bij de functionele wensen zoals Financial en Management reporting, het ondersteuning bieden aan de verschillende reporting cycles ( bijv actual en budget) en multiple consolidated views zoals land, business unit en legal. Daarnaast is financiële en niet-financiële informatie eenvoudig te onttrekken via Dynamic reports en bij het gebruik van Smart View naar MS Office producten.

Oplossingen
Oracle Hyperion Financial Management software levert een platform voor een controlled data submissie proces  (process control en validaties), ondersteunt een snelle maand/jaarafsluiting en geintegreerde rapportages inclusief KPI en cash flow rapportages. MFG is nu in staat om de consolidatie tool HFM te gebruiken om informatie te verkrijgen en te rapporteren per seizoen of per winkel, een must in de mode branche.

Quotes
“Hyperion Financial Management stelt ons in staat om financiële en management rapportage te integreren in één system. Het optimaliseert de beschikbaarheid en consistentie van al onze relevante financiële, operationele data en KPI informatie. Het biedt ons het vermogen een significant sneller en gecontroleerde maand/jaar afsluitings proces.” Aldus Hans Platschorre, CFO Mc Gregor Fashion Group.  “Voorheen waren we veel tijd kwijt met het verzamelen van alle informatie. HFM stelt ons in staat sneller alle informatie te vergaren waardoor wij meer tijd hebben voor diepgaande business analyses en het nemen van betere management beslisssingen.

“Tentive heeft een grote expertise in de integratie van onze functionele eisen in Oracle HFM en hebben vanuit hun kennis en praktijkervaring een fantastische bijdrage geleverd in alle fases van het project” Edwin Jägers, Group Controller Mc Gregor Fashion Group

Case Documenten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.