Optimaal inzicht in Masterdata met Winshuttle

Jacobs Douwe Egberts (JDE) besloot onlangs haar verouderde applicatie voor het beheer van masterdata te vervangen door Winshuttle, een applicatie die communiceert met SAP. JDE zocht een externe project manager voor de implementatie. Jeroen Aalten van Tentive werd hiervoor aangetrokken vanwege zijn implementatie-ervaring met de applicatie. Jeroen werkte gedurende het project vooral veel samen met John van Schuppen – Supply Chain Master Data Specialist van JDE International en Peter La Rose – Global Master Data Specialist bij JDE Joure.

Winshuttle is een goede tool masterdata te beheren en te besturen; het zorgt er onder andere voor dat je bedrijfshuishouding veel efficiënter en effectiever wordt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen tot bepaalde hoogte handmatig je data per afdeling te beheren. Maar als de complexiteit stijgt en de hoeveelheid data toeneemt, is dat niet meer realistisch en niet meer van deze tijd. Tenslotte moet je in deze 24-uurs economie op elk moment actueel inzicht hebben in alle mogelijke data”  aldus Jeroen Aalten.

Wilt u meer weten over dit project ? Download de gehele Customer Story of neem contact op met Tentive via info@tentive.nl of 076 5658080.

 

Case Documenten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.