‘Best Practice’ sessie | Demo Oracle Profitability and Cost Management Cloud

Tentive Oracle Profitability and Cost Management CloudPAK DE WINST EN VERLAAG DE KOSTEN 

Bent u benieuwd welke klanten / services / producten uw bedrijf écht winst opleveren ? En vraagt u zich ook wel eens af wat u nog meer kunt doen om uw winst te vergroten en uw kosten te verlagen?

Op dinsdag 20 maart vertellen Oracle en TENTIVE u graag hoe u dit kan realiseren met behulp van ‘Oracle Profitability and Cost Management Cloud Service’ (PCMCS). Deze speciaal samengestelde EPM Cloud-oplossing geeft u inzicht in de verschillende kosten- en winstdimensies van uw bedrijf, zodat hiernaar kan worden gehandeld.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u niet alleen wat de toepassingsmogelijkheden van PCMCS kunnen zijn voor uw organisatie, maar laten wij u ook aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk zien hoe een grote bank beter controle heeft gekregen dankzij inzicht in de basisoorzaak van kosten en opbrengsten.

PCMCS is een Oracle Cloud applicatie. Geen investeringen, lage onderhoudskosten en meer flexibiliteit en snelheid. Dit maakt de Oracle Cloud producten beschikbaar en interessant voor alle type ondernemingen.

Voor wie ?

Deze sessie is in bijzonder interessant voor organisaties die transparantie in hun kostenstructuur en winstgevendheid willen realiseren. Geschikt voor o.a. Finance Managers, (Group) Controllers, Project Accountants, Business Analisten en CFO’s.

Programma
13.30 uur Ontvangst
13.45 uur Introductie
14.00 uur Demo Oracle Profitability and Cost Management Cloud
15.00 uur Pauze
15.15 uur Customer Story Internationale Bank
16.30 uur Afsluiting + netwerkborrel

Details
Datum: dinsdag 20 maart 2018, 13.30-17.00 uur
Locatie: Kantoor Oracle, Hertogswetering  163-167, 3543 AS Utrecht

Geïnteresseerd?
Meld u dan aan voor dit event. Er zijn géén kosten aan verbonden. Verhinderd maar toch geïnteresseerd of wilt u nu al meer weten over deze oplossing neem dan direct contact op met Jacco Oudeman, jacco.oudeman@tentive.nl of via 076 5658080.

Oracle

Wanneer en hoe laat?

Wanneer: 20-03-2018
Aanvang: 13.30 uur
Locatie: Oracle Office Hertogswetering 163-167 3543 AS Utrecht

Geïnteresseerd?

Meldt u dan aan voor dit event door onderstaand formulier in te sturen:

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.