Inzicht in master data met Winshuttle

Tentive / Customer Cases / Inzicht in master data met Winshuttle

Inzicht in Masterdata met Winshuttle

Jacobs Douwe Egberts (JDE) had een verouderde applicatie om hun master data te beheren. Daarom wilden ze deze vervangen door de moderne variant Winshuttle. Onze specialist Jeroen Aalten zorgde dat de implementatie vlekkeloos verliep.

Prettige samenwerking

Om hun verouderde applicatie te vernieuwen, zocht Jacobs Douwe Egberts een externe projectmanager voor de implementatie van Winshuttle. Dat werd Jeroen Aalten van Tentive, omdat hij hier al veel ervaring mee had. Jeroen werkte tijdens dit project veel samen met John van Schuppen, de Supply Chain Master Data Specialist van JDE International en Peter La Rose, Global Master Data Specialist bij JDE Joure. Het werd een prettige samenwerking.

Voordelen van Winshuttle

Winshuttle is een applicatie die communiceert met SAP. Het is een tool om master data te beheren en te besturen. Jeroen Aalten vertelt: “Het grote voordeel is dat je bedrijfshuishouding er veel efficiënter en effectiever door wordt. Daarnaast heb je op ieder moment inzicht in alle mogelijke data. Die data zijn altijd actueel. In deze 24-uurseconomie is dat heel belangrijk. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je data per afdeling handmatig te beheren. Maar als dat steeds ingewikkelder wordt en de hoeveelheid data toeneemt, is dat niet meer realistisch en niet meer van deze tijd.”

Hulp bij jouw master data

Heeft jouw bedrijf ook een verouderde applicatie om master data te beheren? Of wil je je eens laten adviseren over de mogelijkheden van master data management? De specialisten van Tentive staan voor je klaar. Een van onze diensten is master data management. We helpen je dan om processen rondom je data in te richten, bijvoorbeeld als het gaat om data opnemen in systemen en de momenten waarop de data aangepast moeten worden. Maar dat is niet het enige. Ook voor data governance, datakwaliteit en data-integratie kun je bij ons terecht. Maak gerust eens een afspraak. Dan kijken we samen wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Download de volledige customer case

Wil je meer weten over het project van Jacobs Douwe Egberts?  Vul hiernaast je naam, e-mailadres en organisatie in. Dan mailen we je de link naar de volledige case. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Jeroen Aalten
Data Management Consultant
jeroen.aalten@tentive.nl of +31 76 565 80 80