Corporate Performance Management

Bedrijven worden gestuurd op basis van financiële informatie. Deze informatie moet compleet, correct en consistent zijn. Het meten van deze bedrijfsprocessen en het acteren op de uitkomsten (Corporate Performance Management) moet als een geoliede machine werken.

Beschikt uw bedrijf over de juiste financiële informatie? Is deze informatie juist, actueel en snel oproepbaar? Of bent u net als vele bedrijven 80% van uw tijd bezig met de data te verzamelen en houdt u nog maar 20% van uw kostbare tijd over om het te analyseren?
In een ideale wereld zullen deze percentages dus omgedraaid moeten worden. Tentive kan u in ieder geval helpen om deze processen te verbeteren. Heeft u individuele support nodig of bent u juist opzoek naar een projectteam met financiële en IT professionals?

Onze consultants kunnen u ondersteunen op het gebied van:
• CPM implementaties
• CPM migraties
• Tool selectie
• Functional design
• Applicatie support
• User Training
• Optimalisatie van consolidatie processen

Het uitgebreide en complexe aanbod van diensten en producten vraagt op het gebied van CPM nauwe samenwerking met infrastructuur-, hosting- en softwareleveranciers. Tentive werkt daarom veel samen met business partners zoals Oracle en OneStream.

Onze professionals hebben een track record bij zowel midsize companies als multinationals veelal actief in Food/FMCG, Automotive, Retail, Banking, Insurance, Manufacturing, Telecom, Chemicals en Pharma.

Wilt u meer weten of gebruik maken van onze ervaren CPM consultants? Neem dan vrijblijvend contact op!

Klik hier

Business partners in Corporate Performance Management

GlobalEPM biedt ondersteuning op alle technische aspecten van Enterprise Performance Management omgevingen met een focus op Oracle Hyperion Performance Management.
OneStream XF (Extensible Finance) is een totale Performance Management oplossing voor data kwaliteit, consolidatie en rapportage, budgeting, planning, forecasting, analyse, dashboarding en rapportage op één platform.
Amosco’s EPM Maestro is een software applicatie speciaal ontwikkeld om de efficiëntie en effectiviteit van alle versies van Oracle Hyperion Financial Management te verbeteren.
De CXO-Cockpit Reporting Suite is een overzichtelijk Web-Based & Mobiel rapportage platform voor Hyperion, Tagetik, SAP BPC, en overige CMP systemen. De CXO-Cockpit biedt directe toegang tot de meeste belangrijke KPI’s via een web-based of mobiel dashboard. Dè must have oplossing voor het bestuur van uw organisatie.
Oracle is ‘s werelds grootste software leverancier.  Oracle Hyperion CPM applicaties: HFM, Financial Reporting, Enterprise, Planning, Strategic Finance, Disclosure Management and Financial Close Management.
  • MKF-Bart v Velzen-1
  • Bart van Velzen
  • Director Tentive
  • +31 (0)76 - 565 80 80
Copyright 2014 Tentive B.V.
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.