Ontbijtsessie | Oracle in the Cloud

cloudOntbijtsessie | Oracle in the Cloud

Sinds jaar en dag is Oracle een begrip op de markt van Corporate Performance Management (CPM) oplossingen. Tijdens onze ontbijtsessie bespreken we de nieuwste ontwikkelingen van Oracle Hyperion, waarbij we in het in bijzonder zullen stilstaan bij de mogelijkheden die “Oracle Planning and Budgetting Cloud Service” (PBCS) voor uw organisatie zou kunnen betekenen. Aan de hand van een hands-on demo zult u een goed idee krijgen van deze nieuwste loot aan de stam van Oracle’s Enterprise Performance Management applications. Bent u klaar voor de cloud?

 

 

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor finance managers, reporting managers, (groep) controllers en consolidatie managers. Bovendien is deze sessie een mooie aangelegenheid om vakgenoten te ontmoeten om op die manier ervaringen te delen en nieuwe inzichten op te doen.

Details
Datum: Dinsdag 17 januari 2017 (onder voorbehoud), 09.00-11.00 uur (ontbijt wordt geserveerd vanaf 08.30 uur)
Locatie: Tentive hoofdkantoor, Bavelselaan 1, 4835 GP, Breda

Geïnteresseerd?
Meld u dan aan voor dit event door een mail te sturen naar info@tentive.nl. Er zijn géén kosten verbonden aan dit event. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Ingeborg Stolk (+31 76 565 80 80).

Wanneer en hoe laat?

Wanneer: 17-01-2017
Aanvang: 09.00 - 11.00 (ontvangst en ontbijt 08.30 uur)
Locatie: Tentive, Bavelselaan 1, 4835 GP Breda, The Netherlands

Geïnteresseerd?

Meldt u dan aan voor dit event door onderstaand formulier in te sturen:

Copyright 2014 Tentive B.V.
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over het cookiegebruik op deze site.